Archi Control Mérnöki Iroda

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Címlap

Bemutatkozás

Az Archi Control Mérnöki Iroda Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság 2009-ben alakult Hódmezővásárhelyen, magánszemélyek társaságaként.

Tevékenységünk főként a beruházás bonyolítás, műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés és kivitelezés területére terjed ki.
A társaság összes szakembere az általa végzett tevékenységekhez szükséges vagy ennél magasabb iskolai és szakmai végzettségekkel rendelkezik. A vállalt munkákat a hatályos törvények, rendeletek és szabványok előírásai alapján végzi el. Valamennyi munkatárs nagy tapasztalattal rendelkező, ugyanakkor az ügyfelek megrendeléseit rugalmasan kezelő, megbízható szakember.

A társaság maximálisan törekszik a megrendelői igények legmegfelelőbb kielégítésére. A megfelelő minőségű és hatékonyságú tevékenységét megbízásos alapon gépész és elektromos szakemberek, valamint jogi képviselő és könyvelő munkája is biztosítja.
A vállalkozás megalakulása óta önállóan, kitűnően képzett szakember gárdával és megfelelő minőségű eszköz állományával elégíti ki a megrendelői által meghatározott igényeket.